top of page
  • Skribentens bildLinda

✨ Att välja mindset

Uppdaterat: 13 apr.

Hur har detta år varit för dig? Ser du framemot att stänga och sammanfatta 2023 och sedan få bjuda in 2024?


Först kände jag att det bara skulle bli väldigt skönt att få säga hejdå till det utmanade året 2023 och få blicka framåt. Men så stannade jag upp och insåg att jag inte var helt rättvis mot detta år – det har ju faktiskt hänt fina och bra saker även i år.


Och du känner säkert till talesättet att det du fokuserar på växer och att du får mer av det. Därför vill jag fokusera på det positiva och inte det negativa – för vem vill inte ha mer positiva saker i sitt liv snarare än negativa?


Jag funderade därför över mina höjdpunkter under 2023 som jag känner mig tacksam för och de kommer här:

❤ Vårens härliga yogatermin

❤ Familjens skidsemester i Vemdalen

❤ Alla roliga och spännande handbolls- och hockeymatcher med mina barn

❤ Vår sommarsemester på Mallorca, så häftigt att få återvända till samma ö som jag och min man åkte till som nyförälskade tonåringar i början av 2000-talet

❤ Våra två nya familjemedlemmar, kattungarna Pepsi och Max

❤ Att min mamma tillfälligt bor i vår gäststuga medan min brors familj renoverar hennes hus - vi får nu chansen att rå om henne lite extra!

❤ Att vi återigen fick samla våra familjer i vårt hem på julafton


Nu är det din tur att fundera på hur du vill minnas 2023! Här kommer några förslag på frågor du kan ställa dig själv och varför inte till ditt sällskap på nyårsmiddagen:

🎉 Vilket är ditt största framsteg under 2023?

🎉 Vad är det roligaste minnet som du tar med dig från året som har gått?

🎉 Vad är den bästa lärdomen du fått i år, även om du fick lära dig den hårda vägen?

🎉 Om du kunde säga något till den du var i början på 2023, vad skulle du säga då?

🎉 Om 2023 var en film eller en serie, vilken hade det varit?

🎉 Vad ser du fram emot mest med 2024?

🎉 Nämn tre saker du önskar ska hända under 2024!

🎉    Nämn en person du är tacksam att du mött under 2023.

🎉 Om du vår välja ett motto för 2024, vilket väljer du?

 

Kanske vill du avsluta året med att skriva ett brev till dig själv – ett brev som du öppnar i slutet av 2024, detta är något som jag ska göra från och med i år. I brevet kan du skriva ner svaren på frågorna ovan och på så sätt förtydliga vad som är viktigast i ditt liv.


Jag önskar dig ett fint avslut på 2023 och ett fantastiskt 2024!

Varma kramar ❤


Linda
29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Yoga Nidra

För dig som vill må och sova bättre med hjälp av yoga

Mina yogaklasser är uppbyggda för att du ska kunna må och sova bättre, med hjälp av ökad kroppskännedom och lugnare sinne. De är en blandning av mjuk flödande Hathayoga och Sensing Yin som avslutas me

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page