top of page
OM YOLILO YOGA
35B8F8BE-0449-4844-BB21-BF1E7557267B_edited_edited.jpg
YOLILO YOGAS 
HISTORIA

Yolilo Yoga grundandes av Linda Brodén år 2020, i syftet att stärka hälsan hos barn, ungdomar och vuxna genom yoga. Vi erbjuder kraftfulla verktyg och olika yoga metoder som hjälper till att stärka ditt välmående.​

Linda har en grundutbildning som Yogalärare för barn och tonåringar via Barnyoga.com. Tonårsyogadelen är utvecklad av Josefin Wikström tillsammans med ledande forskare och terapeuter inom yogaterapi mot stress och inre oro. Utöver grundutbildningen är hon även utbildad inom Sensing Yin Yoga. Denna yogaform går på djupet och läkande genom att återta kontakten med naturliga rörelsemönster. 

Då covid-19 pandemin slog till mot Sverige och världen ställde vi om och erbjöd endast onlineyoga under en period. Idag finns möjlighet att yoga på plats i Skaraborg samt boka in enskilda pt-yoga klasser online.

"Jag uppskattar verkligen att få dela med mig av de kunskaper inom yoga som jag samlat på mig hittills i livet. Jag är genuint intresserad av människor och längtar alltid efter att få träffa de som kommer till mina yogaklasser, oavsett om det är på plats i yogasalen eller online" Jag önskar dig varmt välkommen! Kram Linda "

HÖR GÄRNA AV DIG!

Tvetalund Stora Tveta

532 96 SKARA

Tel: 0733-160503

  • Facebook
  • Instagram
Tack för ditt meddelande, vi hör av oss så snart vi kan!
bottom of page